Waarom u kiest voor onze taxi’s

  • Luxe en comfortabel taxivervoer
  • Gemakkelijk online te reserveren
  • Scherpe tarieven voor elke taxirit
  • Vooraf bepaalde tarieven, geen verrassingen
  • Onze wagens staan 24 uur per dag en 7 dagen beschikbaar
[us_single_image image=”6830″]

Meer dan een gewone taxicentrale!

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar taxi in Amsterdam dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van Take A Taxi vervoeren u zorgeloos van A naar B. Onze taxi centrale doet er alles aan om u op een comfortabele en snelle manier naar uw gewenste adres te brengen. We rijden in en rond Amsterdam stad. Dit heeft als voordeel dat u in en rond de stad snel op uw bestemming kunt zijn. Vervoersveiligheid, service en vervoerscomfort zijn voor ons belangrijk. Om dit te kunnen garanderen werken wij met vakkundige, vriendelijke chauffeurs en een luxe en jong wagenpark.

Het wagenpark van Take A Taxi bestaat uit luxe en goed onderhouden autos. Deze zijn uitgerust met een navigatiesysteem en een geavanceerd taximetersysteem wat is gekoppeld aan GPS, waardoor wij te alle tijde weten waar onze voertuigen zich bevinden.

Wat kost een taxi?

De taxikosten van elke rit worden bepaald door een aantal factoren: het starttarief, de afstand en de tijdsduur van de reis. Bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven? Bereken direct je taxirit op onze website.